Beschikbaarheid

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Algemeen

Vakantiehuis 24 personen The Saw Mill Ardennen.

Heerlijk zeer rustig gelegen luxe vakantiehuis The Saw Mill Ardennen in een oude zagerij. Het interieur zal u verbazen van door de luxe uitstraling. Veel ruimte en zorgvuldig ingericht. Met een luxe bioscoop is dit een zeer aangenaam verblijf. Ook een vergader ruimte staat tot uw beschikking. Ideaal voor een bedrijfs bijeenkomst of familie vakantie in de Ardennen. Het geheel is omheind en de kinderen kunnen zich vermaken in een speel ruimte met een blokhut en meer te ontdekken. De verschillende ruimtes zijn goed ingericht. Ook de volwassen mensen kunnen hier heerlijk bijkomen. Neem de sauna of het turks stoombad. Speel een potje tafelvoetbal poolbiljart en pak een biertje aan de bar. Het complex in de Ardennen heeft een besloten uitstraling voor veel privacy. In de omgeving is veel te doen wandelen of een dorpje bezoeken. Bezoek een kasteel of een natuur reservaat in de Ardennen.

Check-in tijden

Flexible

Check-out tijden

Flexible

Facaliteiten

  • Bar
  • Bioscoop
  • Sauna
  • Toiletten
  • TV

Regio Luik

Regio Luik

Prachtige Ardennen landschappen en leuke dorpjes vind u overal in deze natuurlijke provincie. Bezienswaardigheden en natuurschoon in overvloed uitgestrekte bossen om uren te wandelen. Veel beroemde toeristische plaatsen in deze provincie zoals Stavelot/coo met, het plopsaland en meer sportive adventure activiteiten.

Wanneer u de provincie Luik binnenrijd met de auto dan geniet u direct van de omgeving. Ook de Abdijen zijn leuk om te bezoeken, of de oude mijn van Blegny, de kristalfabriek of een van de kastelen.De verschillende kuuroorden zijn er om volledig tot rust te komen bijvoorbeeld in Spa of Stavelot. Maar vergeet niet ook een bezoekje aan de stad Luik zelf te brengen, leuk is het om een bootje te huren of een van de musea te bezoeken.

De vakantiehuizen in de regio Luik staan midden in de natuur, zodat u direct met genieten kan beginnen.
Ook leuk ga een dagje kanoen op een van de rivieren de Amblève of de Ourthe. Vissen, paardrijden rotsklimmen, wandelen of fietsen. De beekjes en rivieren maken van het glooiende landschap een betoverend geheel. In het Ardennen centrum Botrange kunt u al de informatie vinden over de natuur en geschiedenis.

Spa Malmedy Stavelot/Coo Waimes Ondenval Sourbrodt Robertville Amel Hamoir Clavier
Stoumont Bütgenbach Blieberg Ferrières Sankt Vith Ouffet Aywaille Lierneux Trooz
Burg-Reuland Trois-Ponts Neupré Theux Büllingen Blégny Thimister-Clermont

Ardennen Luik groene natuur en rust!

Activiteiten

ActiviteitenRailbike Leykaul
Beleef de Railbike van de Hoge Venen regio Luik. De toeristische attractie waarbij u op een railbike over stuk van de oude Vennbahn rijdt, een spoorweg die het station Kalterherberg verbindt met Sourbrodt. Het parcours door de Ardennen bestaat uit een stuk spoorweg van circa 7km tussen de twee stations. U gaat eerst naar het andere station en daarna komt u weer terug, op u eigen ritme. U rijdt door prachtige landschappen typerend voor de Ardenese streek. Het geheel duurt ongeveer 2 uur op de helft bij het station kunt u pauzeren.Railbike

Read more