Beschikbaarheid

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Algemeen

Vakantiehuis Ma Baraque Ardennen regio voor 15 personen.

In Bütgenbach een dorp in de Ardennen vind u deze fraaie gerestaureerde vakantiewoning. Met 15 personen bent u welkom in het charmante vakantiehuis. Zeer sfeervol ingericht met een gezellige hout kachel. Ook is er een biljart aanwezig met een bar voor de gezellige uurtjes. Even de sauna in om bij te komen van een heerlijke wandeling door de Ardennen. De kids vermaken zich goed in de speelhoek waar genoeg te ontdekken is. En de BBQ is ook van de partij geheel overdekt kunt u aan de slag met uw BBQ kunsten. Ook in de tuin zijn er speel toestellen aanwezig voor de kinderen. Met een aantal meren in de omgeving kunt u hier ook in de zomer zeker goed vertoeven. De vakantiewoning bevind zich midden in de Ardennen natuur. De wandelaar maakt hier de mooiste tochten. Om het meer van Bütgenbach en de wandelingen om en nabij Robertville zijn zeker de moeite waard. Op de fiets kunt u hier ook de mooiste tochten maken.

Check-in tijden

Flexible

Check-out tijden

Flexible

Facaliteiten

  • Bar
  • Sauna

Regio Luik

Regio Luik

Prachtige Ardennen landschappen en leuke dorpjes vind u overal in deze natuurlijke provincie. Bezienswaardigheden en natuurschoon in overvloed uitgestrekte bossen om uren te wandelen. Veel beroemde toeristische plaatsen in deze provincie zoals Stavelot/coo met, het plopsaland en meer sportive adventure activiteiten.

Wanneer u de provincie Luik binnenrijd met de auto dan geniet u direct van de omgeving. Ook de Abdijen zijn leuk om te bezoeken, of de oude mijn van Blegny, de kristalfabriek of een van de kastelen.De verschillende kuuroorden zijn er om volledig tot rust te komen bijvoorbeeld in Spa of Stavelot. Maar vergeet niet ook een bezoekje aan de stad Luik zelf te brengen, leuk is het om een bootje te huren of een van de musea te bezoeken.

De vakantiehuizen in de regio Luik staan midden in de natuur, zodat u direct met genieten kan beginnen.
Ook leuk ga een dagje kanoen op een van de rivieren de Amblève of de Ourthe. Vissen, paardrijden rotsklimmen, wandelen of fietsen. De beekjes en rivieren maken van het glooiende landschap een betoverend geheel. In het Ardennen centrum Botrange kunt u al de informatie vinden over de natuur en geschiedenis.

Spa Malmedy Stavelot/Coo Waimes Ondenval Sourbrodt Robertville Amel Hamoir Clavier
Stoumont Bütgenbach Blieberg Ferrières Sankt Vith Ouffet Aywaille Lierneux Trooz
Burg-Reuland Trois-Ponts Neupré Theux Büllingen Blégny Thimister-Clermont

Ardennen Luik groene natuur en rust!

Activiteiten

ActiviteitenRailbike Leykaul
Beleef de Railbike van de Hoge Venen regio Luik. De toeristische attractie waarbij u op een railbike over stuk van de oude Vennbahn rijdt, een spoorweg die het station Kalterherberg verbindt met Sourbrodt. Het parcours door de Ardennen bestaat uit een stuk spoorweg van circa 7km tussen de twee stations. U gaat eerst naar het andere station en daarna komt u weer terug, op u eigen ritme. U rijdt door prachtige landschappen typerend voor de Ardenese streek. Het geheel duurt ongeveer 2 uur op de helft bij het station kunt u pauzeren.Railbike

Read more