Beschikbaarheid

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Algemeen

Groot Landhuis in Nisramont regio Durbuy La Roche Bastogne voor 60 personen. Met een goede waardering van voorgaande vakantiegangers zeer landelijk gelegen en vrijstaand. Met 14 slaapkamers voldoende ruimte voor iedereen roken is verboden en maximaal 1 huisdier.

Dit schitterende landhuis bevind zich midden in de Belgische Ardennen het is gerenoveerd en goed onderhouden. Midden in een natuurgebied op een prive land van circa 80.000m2. Zeker is deze locatie perfect voor familiefeest of bedrijfs bijeenkomst. Maar ook bruiloften of sport clubs, workshops en andere grote groepen zijn uiteraard welkom.
De omgeving biedt veel nieuwe impulsen voor iedereen en de uitkijktoren heeft het mooiste uitzicht over de Ardennen. Voor de inwendige mens kunnen we de complete catering verzorgen. Maar de grote goed ingerichte keuken nodigt zeker uit om zelf culinaire maaltijden voor te bereiden. De grote BBQ’s staan voor u klaar in de tuin van het park om heerlijk te kokerellen.

Vervelen dat kan niet bij dit landhuis met de tafeltennistafel, het volleybalveld, een sauna, bubbelbad en de dompelton. Op aanvraag kunnen er op het landgoed diverse activiteiten worden geoorganiseerd.

Check-in tijden

Flexible

Check-out tijden

Flexible

Facaliteiten

  • Catering service
  • Toiletten

Regio Namen

Regio Namen

Veel bezienswaardigheden en leuk dorpjes in deze provincie om te bezoeken te winkelen of een terassje te pakken. In Namen zelf vind u voldoende bezienswaardigheden van kleine barretjes tot eet tentjes. In de omgeving van deze Maasvallei vindt u de zeer levendige stad Dinant.

De citadel is een van de vele bezienswaardigheden met een mooi uitzicht. U kunt ook mooie boot tochtjes op de Maas maken en bezoek u ook de abdij van Leffe! Tussen Dinant en Namen ligt dan opnieuw een heel mooi stukje Ardennen. Bezoek het kasteel en de tuinen van Freyr, de brouwerij du bocq en de tuinen van Annevoie en vergeet niet de Abdij van Maredsous waar kaas en bier wordt gemaakt.

De railbike met een fiets over de treinrails dwars door de natuur is een belevenis voor jong en oud!

Sport & natuur

Sport & natuurVerschillende vormen van sportief bezig zijn in de regio Namen.
Read more