Beschikbaarheid

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Algemeen

Villa L’Amblève 20 personen in de Ardennen.

Voor familie of groepen het perfecte vakantiehuis/villa L’Amblève 20 personen . Zeer ruime villa direct aan de rivier de Amblève met luxe voorzieningen om het comfortabel te maken. Door de verschillende vertrekken in de villa en de houten uitstraling heerst er een warme sfeer in de villa. U kunt genieten van de houtkachel een tv instalatie dvd speler en internet is ook aanwezig. Of wat dacht u van de bar waar u een gezellig avondje kan beleven. Ook de kinderen gaan zich zeker vermaken met een eigen plekje in de villa. Ze kunnen airhocky of de tafelvoetbal gebruiken. Ook een poolbiljart staat klaar. De ruim ingerichte keuken is goed voorzien om voor een grote groep een maaltijd klaar te maken. En de eettafel daar kunt u met 20 personen gebruik van maken. De BBQ staat in de tuin die grenst aan de rivier en is geheel omheind. Speel een partijtje jeu de boules op de baan bij de villa. Een apart bijgebouw staat tot uw beschikking met sauna en zwembad overdekt.

Veel te doen in de buurt van de villa die gelegen is in een formidable natuurlijke omgeving in de Belgische Ardennen. De fraaie wandelroutes vind u in de buurt. De grotten bezoeken of naar de watervallen van coo of het museum in Stavelot.

Check-in tijden

Flexible

Check-out tijden

Flexible

Facaliteiten

  • Bar
  • Prive zwembad
  • Sauna
  • TV

Regio Luik

Regio Luik

Prachtige Ardennen landschappen en leuke dorpjes vind u overal in deze natuurlijke provincie. Bezienswaardigheden en natuurschoon in overvloed uitgestrekte bossen om uren te wandelen. Veel beroemde toeristische plaatsen in deze provincie zoals Stavelot/coo met, het plopsaland en meer sportive adventure activiteiten.

Wanneer u de provincie Luik binnenrijd met de auto dan geniet u direct van de omgeving. Ook de Abdijen zijn leuk om te bezoeken, of de oude mijn van Blegny, de kristalfabriek of een van de kastelen.De verschillende kuuroorden zijn er om volledig tot rust te komen bijvoorbeeld in Spa of Stavelot. Maar vergeet niet ook een bezoekje aan de stad Luik zelf te brengen, leuk is het om een bootje te huren of een van de musea te bezoeken.

De vakantiehuizen in de regio Luik staan midden in de natuur, zodat u direct met genieten kan beginnen.
Ook leuk ga een dagje kanoen op een van de rivieren de Amblève of de Ourthe. Vissen, paardrijden rotsklimmen, wandelen of fietsen. De beekjes en rivieren maken van het glooiende landschap een betoverend geheel. In het Ardennen centrum Botrange kunt u al de informatie vinden over de natuur en geschiedenis.

Spa Malmedy Stavelot/Coo Waimes Ondenval Sourbrodt Robertville Amel Hamoir Clavier
Stoumont Bütgenbach Blieberg Ferrières Sankt Vith Ouffet Aywaille Lierneux Trooz
Burg-Reuland Trois-Ponts Neupré Theux Büllingen Blégny Thimister-Clermont

Ardennen Luik groene natuur en rust!

Activiteiten

ActiviteitenRailbike Leykaul
Beleef de Railbike van de Hoge Venen regio Luik. De toeristische attractie waarbij u op een railbike over stuk van de oude Vennbahn rijdt, een spoorweg die het station Kalterherberg verbindt met Sourbrodt. Het parcours door de Ardennen bestaat uit een stuk spoorweg van circa 7km tussen de twee stations. U gaat eerst naar het andere station en daarna komt u weer terug, op u eigen ritme. U rijdt door prachtige landschappen typerend voor de Ardenese streek. Het geheel duurt ongeveer 2 uur op de helft bij het station kunt u pauzeren.Railbike

Read more