Beschikbaarheid

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Algemeen

Vakantiehuis Des Bruyères 18 personen Waimes Ardennen.

Weer een nieuw aangesloten top groeps vakantiehuis met 5 sterren Des Bruyères 18 personen zijn welkom. Een fraai gerestaureerde boerderij sfeervol ingericht met mooie materialen. De negen slaapkamers hebben allemaal een eigen badkamer voor de volledige privacy. Met een ruime living en een gezellige eetkamer goed ingericht. De welness voorzieningen zijn ook ruim aanwezig met een zwembad een jacuzzi en een sauna. En wat dacht u van de bioscoopzaal met voldoende plaatsen of u gebruikt de zaal voor een vergadering.

De streek leent zich perfect voor een wandeling of een fietstocht door de Ardennen. Het meer van robertville is leuk om te bezoeken of een kasteel of dorp in de buurt. Het huis is geschikt voor familie groepen of bedrijven maar geen feestende partijen.

Check-in tijden

Flexible

Check-out tijden

Flexible

Facaliteiten

  • Bioscoop
  • Sauna
  • TV

Regio Luik

Regio Luik

Prachtige Ardennen landschappen en leuke dorpjes vind u overal in deze natuurlijke provincie. Bezienswaardigheden en natuurschoon in overvloed uitgestrekte bossen om uren te wandelen. Veel beroemde toeristische plaatsen in deze provincie zoals Stavelot/coo met, het plopsaland en meer sportive adventure activiteiten.

Wanneer u de provincie Luik binnenrijd met de auto dan geniet u direct van de omgeving. Ook de Abdijen zijn leuk om te bezoeken, of de oude mijn van Blegny, de kristalfabriek of een van de kastelen.De verschillende kuuroorden zijn er om volledig tot rust te komen bijvoorbeeld in Spa of Stavelot. Maar vergeet niet ook een bezoekje aan de stad Luik zelf te brengen, leuk is het om een bootje te huren of een van de musea te bezoeken.

De vakantiehuizen in de regio Luik staan midden in de natuur, zodat u direct met genieten kan beginnen.
Ook leuk ga een dagje kanoen op een van de rivieren de Amblève of de Ourthe. Vissen, paardrijden rotsklimmen, wandelen of fietsen. De beekjes en rivieren maken van het glooiende landschap een betoverend geheel. In het Ardennen centrum Botrange kunt u al de informatie vinden over de natuur en geschiedenis.

Spa Malmedy Stavelot/Coo Waimes Ondenval Sourbrodt Robertville Amel Hamoir Clavier
Stoumont Bütgenbach Blieberg Ferrières Sankt Vith Ouffet Aywaille Lierneux Trooz
Burg-Reuland Trois-Ponts Neupré Theux Büllingen Blégny Thimister-Clermont

Ardennen Luik groene natuur en rust!

Activiteiten

ActiviteitenRailbike Leykaul
Beleef de Railbike van de Hoge Venen regio Luik. De toeristische attractie waarbij u op een railbike over stuk van de oude Vennbahn rijdt, een spoorweg die het station Kalterherberg verbindt met Sourbrodt. Het parcours door de Ardennen bestaat uit een stuk spoorweg van circa 7km tussen de twee stations. U gaat eerst naar het andere station en daarna komt u weer terug, op u eigen ritme. U rijdt door prachtige landschappen typerend voor de Ardenese streek. Het geheel duurt ongeveer 2 uur op de helft bij het station kunt u pauzeren.Railbike

Read more