Beschikbaarheid

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Algemeen

Groot vakantiehuis nabij Malmedy Ardennen voor 41 personen. Een goede voorgaande gastwaardering en een vier sterren verblijf. In de omgeving van Luik Spa Malmedy en Stavelot in de plaats Chodes geheel vrijstaand. Met 15 slaapkamers voldoende ruimte huisdieren maximaal 3 toegestaan.

Zeer geschikt voor familie vrienden bedrijven clubs workshops en grote groepen. Ook muziekgroepen (fanfares, harmoniën of brassbands) zijn zeker welkom. De semi-professionele uitrusting in de grote keuken is zeer ideaal voor grote groepen en het belangrijkste de bar met tap. Vanaf het terras heeft u een buitengewoon panoramisch uitzicht op de uitlopers van de Hoge Venen.

Op amper 5 minuten staat u in het centrum van Malmedy met zijn winkeltjes en vertier. Ook de meren van Robertville en Butgenbach zijn in de buurt te vinden en zeker leuk om te bezoeken. De abdij van Stavelot en het circuit van Francorchamps liggen in deze directe omgeving. Kom naar Chodes op avontuur en ontdek dit stukje van de mooie Ardennen.

Check-in tijden

Flexible

Check-out tijden

Flexible

Facaliteiten

  • Bar
  • Sauna
  • Toiletten
  • TV
  • Washer

Regio Luik

Regio Luik

Prachtige Ardennen landschappen en leuke dorpjes vind u overal in deze natuurlijke provincie. Bezienswaardigheden en natuurschoon in overvloed uitgestrekte bossen om uren te wandelen. Veel beroemde toeristische plaatsen in deze provincie zoals Stavelot/coo met, het plopsaland en meer sportive adventure activiteiten.

Wanneer u de provincie Luik binnenrijd met de auto dan geniet u direct van de omgeving. Ook de Abdijen zijn leuk om te bezoeken, of de oude mijn van Blegny, de kristalfabriek of een van de kastelen.De verschillende kuuroorden zijn er om volledig tot rust te komen bijvoorbeeld in Spa of Stavelot. Maar vergeet niet ook een bezoekje aan de stad Luik zelf te brengen, leuk is het om een bootje te huren of een van de musea te bezoeken.

De vakantiehuizen in de regio Luik staan midden in de natuur, zodat u direct met genieten kan beginnen.
Ook leuk ga een dagje kanoen op een van de rivieren de Amblève of de Ourthe. Vissen, paardrijden rotsklimmen, wandelen of fietsen. De beekjes en rivieren maken van het glooiende landschap een betoverend geheel. In het Ardennen centrum Botrange kunt u al de informatie vinden over de natuur en geschiedenis.

Spa Malmedy Stavelot/Coo Waimes Ondenval Sourbrodt Robertville Amel Hamoir Clavier
Stoumont Bütgenbach Blieberg Ferrières Sankt Vith Ouffet Aywaille Lierneux Trooz
Burg-Reuland Trois-Ponts Neupré Theux Büllingen Blégny Thimister-Clermont

Ardennen Luik groene natuur en rust!

Activiteiten

ActiviteitenRailbike Leykaul
Beleef de Railbike van de Hoge Venen regio Luik. De toeristische attractie waarbij u op een railbike over stuk van de oude Vennbahn rijdt, een spoorweg die het station Kalterherberg verbindt met Sourbrodt. Het parcours door de Ardennen bestaat uit een stuk spoorweg van circa 7km tussen de twee stations. U gaat eerst naar het andere station en daarna komt u weer terug, op u eigen ritme. U rijdt door prachtige landschappen typerend voor de Ardenese streek. Het geheel duurt ongeveer 2 uur op de helft bij het station kunt u pauzeren.Railbike

Read more